Hamzaoğlu: 'İpi göğüsleyeceğiz'

Hamzaoğlu: 'İpi göğüsleyeceğiz'

SPOR Haberleri

"Önümüzde 6 maç daha var, zor olacak bunu biliyoruz ama sonunda başaracağız"

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu maç sonrası, "Çok zor oldu, skoru çok geç yakaladık. Oyun olarak iyiydik ancak çok fazla pozisyon harcadık" derken, "Fenerbahçe puan kaybedince bir an önce golü bulmak istedik. İlk yarıda git-geller yaşadık. İkinci yarıda ise daha farklı bir performans sergiledik, daha istekli, daha üretkendik. Önümüzde 6 maç daha var, zor olacak bunu biliyoruz ama sonunda ipi göğüsleyen taraf olacağız" iddiasında bulundu. Bruma ve Yasin'i oyun kurgusu gereği yedek başlattığını belirten Hamza hoca, "Önce Olcan-Emre'yle kanatlarda rakibi yorup sonra Bruma-Yasin'i oyuna almayı planladık. Bunu kendilerine de söyledim. Rakip oyuncular yeni kanatlara alışana kadar işi bitiririz diye düşündük" derken, "Hakan Balta'nın performansından memnunum. Bundan sonra 4 günde bir maçımız olacak. Bazı arkadaşlarımızı dinlendirmek zorunda kalabiliriz. Kadro kalitemiz iki kulvarı da götürebilecek kalitede diye düşünüyorum" ifadelerini kullandı. nbsp;
Yasin hırs yapmış nbsp;
G.Saray'da dün ikinci yarıda süre alan Yasin Öztekin, "Gol gelmeyince taraftar maça girmem için tezahürat yapmaya başladı. Benim de beklemediğim bir anda oldu, hepsine teşekkür ediyorum. Daha da çok hırslandım. Bu galibiyet bizi çok mutlu etti. İnşallah bütün maçları kazanmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.




UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...