Futbolcular galibiyetle coştu, Sabri formülü söyledi

Futbolcular galibiyetle coştu, Sabri formülü söyledi

SPOR Haberleri

F.Bahçe'nin iki puan kaybettiği haftada son derece önemli bir galibiyet alan G.Saray'da maç sonrası futbolcuların yüzünde adeta çiçekler açtı.

Birbirinden hırslı mesajlar veren sarı-kırmızılı futbolculardan en iddialı sözleri Kaptan Sabri Sarıoğlu kullandı. "Son haftalara yaklaştıkça hata yapma lüksümüz kalmadı, geçen hafta Trabzon'a yenildik ve avantajımızı kaybettik. Fenerbahçe'nin puan kaybıyla yeniden liderliğe yükseldik" diyen Sabri, "6 maçımız kaldı ve hata yapmazsak istediğimiz şampiyonluğa ulaşacağız. Pozisyonlar kaçınca ister istemez stres oluyoruz, sinirlerimiz bozuluyor. Son ana kadar mücadele ettik ve golü bularak sahadan galibiyetle ayrıldık" şeklinde konuştu. İkinci yarıda şans bulan Bruma ise, "Son haftaya kadar mücadele edeceğiz. Buraya kadar çok büyük bir özveri ile geldik ancak son haftaya kadar her maçı final olarak görüyoruz. Her şeyi Allah biliyor, O nasıl takdir ederse o şampiyon olacaktır" ifadelerini kullandı. nbsp;
Ofsayta düştünüz beyler!

G.Saray tribünleri geçen hafta Bursaspor'un F.Bahçe'ye attığı gole ofsayt diyen Lig TV'ye tepki pankartları açtı. Yayıncı kuruluş piero'sunda pozisyon için '11 cm ofsayt' yorumu yapılmıştı. Galatasaray taraftarı bu konuyu unutmadı ve, "Şansal, Denizli, Tümer... FB için yayına" ve "FB için ofsayta siz düştünüz beyler" yazılı pankartlar açtı. Maçın başlamasına kısa bir süre kala Lig TV de bu pankartları ekrana getirdi.



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...