Yıldırım: 'Macera arama İsmail'

Yıldırım: 'Macera arama İsmail'

SPOR Haberleri

Aziz Yıldırım son haftalarda oynanan futboldan ve oyuncu tercihlerinden memnun kalmadığını belirtirken teknik direktör İsmail Kartal'ı kulübe çağırdı.

Fenerbahçe Kulübü Başkan Aziz Yıldırım son haftalarda oynanan futboldan ve oyuncu tercihlerinden memnun kalmadığını belirtirken teknik direktör İsmail Kartal'ı kulübe çağırdı.Yıldırım "Takım içindeki sorunları bir an önce çöz futbolcularla arandaki sıkıntıları çöz. Kalan maçlarda asla kayıp istemiyorum artık hata yapma lüksünüz kalmadı. İdeal kadrona dön macera arama...Kalan maçlarda asla kayup istemiyorum" diye uyarıda bulundu


FATURA KARTAL'A...
Fenerbahçeli taraftarlar da kaybedilen 1 puanın faturasını İsmail Kartal'a kesildi. Caner'in yanlış kanatta oynatılması, kadroda bulunan Diego ve Egemen'den yararlanılması gibi konularda İsmail Kartal'a eleştiri oklarını çevirdi.


ALPER İLK KEZ ELEŞTİRİLDİ
Eskişehir deplasmanında bekleneni veremeyen Alper Potuk belki de sezonun en kötü performansını sergiledi. Alper, sahada aktif olmayı başaramadı.


Kaynak: nbsp;Takvim

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...