Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İşte Galatasaray taraftarının istediği o isimler

İşte Galatasaray taraftarının istediği o isimler

SPOR Haberleri

İşte Galatasaray taraftarlarına yapılan ankette öne çıkan o isimler...

Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında TT Arena'da Gaziantepspor'u 1-0 yenerek maç fazlasıyla liderliğe oturan Galatasaray'da yüzler gülüyor. Kritik karşılaşmada sarı-kırmızılı takım 3 puana ulaşsa da akıllarda kalan en önemli konulardan biri, hücum bölgesinde yaşanan sıkıntılar oldu.


Galatasaray taraftarı şimdiden gelecek sezon kadroya bir tane kaliteli golcü oyuncu katılmasını isterken, yeni gelecek yönetimin de ilk icraatının golcü transferi olması bekleniyor. Bu sezon Umut Bulut'un gol bölgesinde etkisiz ve istikrarsız olması, Goran Pandev'in de takımdan ayrılacak olması nedeniyle gözler Galatasaray'ın gündemindeki golcülere çevrildi.


TARAFTARIN AKLINDAKİ İLK İSİM
Yeni sezon için birçok forvet adayı olan Galatasaray'da, en fazla istenen ismin de kim olduğu ortaya çıkmaya başladı. Galatasaray taraftarının internetteki buluşma noktası Webaslan.com'un yaptığı ankette, sarı-kırmızılı taraftar gelecek sezon en çok Bursaspor'da oynayan Fernandao'yu takımda görmek istiyor. ''Galatasaray forvete ilk olarak kii tercih etmeli?'' sorusuna ankete katılan taraftarın %34.6'sı (10334) Fernandao yanıtını verirken, ikinci sırayı oyların %27.4'ünü (8174) alan Podolski aldı.


İşte anketteki son durum:
Fernandao - %34.6
Podolski - %27.4
Andre Pierre Gignac - %15.3
Oumar Niasse - %11.4
Adebayor - %9.5
Mevlüt Erdinç - %1.8


kaynak:sporx


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...