Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Hakan Balta 1 vurdu, %4 kazandırdı!

/ Kaynak: AA
Hakan Balta 1 vurdu, %4 kazandırdı!

SPOR Haberleri  / AA

Galatasaray yatırımcısı, Hakan Balta'nın golü ile yüzde 4 kazandı.

Borsa İstanbul'da işlem gören Galatasaray hisseleri, dün futbol takımının 3 puanı alarak tekrar liderliğe yükselmesi ile ilk seansta yaklaşık yüzde 4 değer kazandıSpor Toto Süper Lig'de liderliği ezeli rakibi Galatasaray'a kaptıran Fenerbahçe hisseleri yüzde 3,14 değer kaybettiBorsa İstanbul'da işlem gören Galatasaray hisseleri, futbol takımının Spor Toto Süper Lig'de liderliğe yükselmesi ile bugün ilk seansta yatırımcısına yaklaşık yüzde 4 kazandırdı.


Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında Gaziantepspor'u ağırlayan Galatasaray, müsabakayı 85. dakikada Hakan Balta'nın kafa golüyle 1-0 kazandı ve haftaya lider giren Fenerbahçe'nin 1 puan üzerinde liderliği ele geçirdi.Bu galibiyetle ligde puanını 61'e çıkaran Galatasaray, liderlik koltuğundaki yerini koruyabilmek için bu akşam oynanacak Beşiktaş-Kardemir Karabükspor maçında siyah-beyazlıların puan kaybetmesini bekleyecek.Galatasaray'ın liderliği ele geçirmesinin ardından Borsa İstanbul'da güne yükselişle başlayan Galatasaray hisseleri, ilk seansta en yüksek 20,20 lirayı gördü ve seansı önceki kapanışa göre yüzde 3,89 artışla 20,05 liradan tamamladı.Liderliği Galatasaray'a kaptıran ve bu akşam Beşiktaş'ın galip gelmesi durumunda 3. sıraya düşecek olan Fenerbahçe hisseleri ise ilk seansı yüzde 3,14 değer kaybıyla 40,05 liradan tamamladı.


Beşiktaş bu akşam oynayacağı maç öncesinde yüzde 3,07 yükseldi
Bu akşam Kardemir Karabükspor ile karşılaşacak olan Beşiktaş'ın galip gelmesi durumunda averajla liderlik koltuğuna oturacak olması nedeniyle pozitif bir görünüm sergileyen Beşiktaş hisse senetleri, ilk seansta yatırımcısına yüzde 3,07 kazandırdı. Güne 2,31 liradan başlayan Beşiktaş hisseleri seansı 2,35 liradan tamamladı.Borsa İstanbul'da halka açık bir diğer spor şirketi olan Trabzonspor'un hisseleri ise ilk seansta yüzde 0,69 yükseldi. Bu hafta Gençlerbirliği ile berabere kalarak puanını 47'ye yükselten Trabzonspor ligde 6. sırada yer alıyor.

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...