Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Erdem'in isyanı: 'Beşiktaş'ın hakkı değildi'

Erdem'in isyanı: 'Beşiktaş'ın hakkı değildi'

SPOR Haberleri

Karabüksporlu Erdem Özgenç, son anlarda kaybettikleri maç sonrası "Maç kesinlikle Beşiktaş'ın hakkı değildi, maçın hakkı beraberlikti" dedi.

"Maç kesinlikle Beşiktaş'ın hakkı değildi, maçın hakkı beraberlikti" diyen Erdem, 90. dakikada rakibi 4'e 1 yakalayıp kaçırdıkları pozisyondan da yakındı.
nbsp;
Ardından maçın hakemini eleştiren Erdem Özgenç, "Kimseyi yaralayıcı konuşmak istemem ama sonuç itibariyle onur mücadelesi veriyoruz. Bir şehrin onuru için mücadele ediyoruz. Biz ortada bir mücadele olsun istiyoruz, hakemlerin hakkıyla yönetmesini istiyoruz" ifadelerini kullandı.
nbsp;
"Frikik kullanırken, daha topa vurmadan Gökhan Töre 1 metre yanıma geldi. Ben de hakeme bunu söylediğimde bana sarı kart gösterdi" diyen Erdem, bu yüzden cezalı duruma düştüğgünü belirtti.

Son dakikada kaçırdıkları pozisyon için "Hakan düzgün pas atsa belki biz kazanacaktık" da diyen Erdem, sözlerini "Ama canımız sağolsun. Mücadelemize aslanlar gibi devam edeceğiz" diye tamamladı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...