Fenerbahçe Bursa'da yara sarmak istiyor

Fenerbahçe Bursa'da yara sarmak istiyor

SPOR Haberleri

Eskişehirspor maçından beraberlikle ayrılarak şampiyonluk yolunda yara alan Fenerbahçe Bursaspor karşısında yara sarmak istiyor

Bursa Atatürk Stadı'nda saat 20.30'da başlayacak olan ve Cüneyt Çakır'ın yöneteciği müsabakayı ATV naklen ekranlara getirecek. Sarı lacivertlilerin teknik direktörü İsmail Kartal, futbolcularıyla yaptığı toplantıda "Henüz hiçbir şey kaybetmedik. Bursaspor'u yenersek sezonu çifte kupa ile kapatabiliriz. Merak etmeyin, Süper Lig'e havlu atmadık. Şampiyonluğun en güçlü adayı biziz. Galatasaray, Gaziantep'i zar zor geçti. Beşiktaş derbisi var. Beşiktaş ayrıca bu hafta Trabzon deplasmanına gidecek. Biz maçlarımızı kazandığımız takdirde mutlu sona rahat ulaşırız" dedi. Öte yandan Bursa'da karşılaşmanın biletleri tükenirken, yeşil-beyazlıların teknik direktörü Şenol Güneş, hedeflerinin gol yemeden kazanmak olduğunu söyledi. Tecrübeli çalıştırıcı, "F.Bahçe şu anda yaralı. Çok daha dikkatli olmalıyız" şeklinde konuştu.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...