Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Hamzaoğlu'ndan oyunculara: Size yakışmıyor!

Hamzaoğlu'ndan oyunculara: Size yakışmıyor!

SPOR Haberleri

G.Saray'ın hocası, "Bu futbolla kazanmamız imkânsız. Son ana kadar savaşacaksınız. İnanın, kazanacaksınız" dedi

Galatasaray, Gaziantepspor'u zor da olsa geçerek şampiyonluk yolunda önemli bir galibiyete imza atarken, Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu'nun maçın devre arasında futbolcuları sert şekilde ikaz ettiği ortaya çıktı. 0-0 biten ilk yarının ardından oyuncularıyla konuşan sarı-kırmızılıların hocası, "Bu futbol size hiç yakışmıyor. Oyunu tamamen Gaziantepspor sahasına yıkacağız. Mutlaka ama mutlaka golü bulacağınıza inanıyorum. Son dakikaya kadar savaşacaksınız. Sahamızda puan kaybedersek ilerleyen haftalarda bunun sıkıntısını yaşarız. Panik yapmadan futbolunuzu oynayın" ifadelerini kullandığı öğrenildi. Öte yandan Galatasaray hem kupada, hem ligde doludizgin yoluna devam ediyor. Ancak sarı-kırmızılıları bekleyen zorlu bir fikstür var.
4 günde bir maça çıkacak
Sarı-kırmızılılar ilk olarak perşembe günü Türkiye Kupası'nda evinde Sivasspor ile karşılaşacak. Ardından ligde pazartesi günü deplasmanda zirveyi yakından ilgilendiren Akhisar ile oynayacak. Cuma günü de ligde flaş sonuçlar alarak tırmanışa geçen Konyaspor'u evinde ağırlayacak. Mersin İdmanyurdu deplasmanının ardından, Aslan Gençlerbirliği karşılaşmasını evinde oynayacak. Bu arada Sivasspor ile kupa rövanşı da var. Zorlu Beşiktaş derbisi ve ligin son karşılaşması olan Rizespor ile mayıs ayı içindeki maç trafiğini tamamlayacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...