Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fırat Aydınus, 'İnşallah Bursa gol atmaz'

Fırat Aydınus, 'İnşallah Bursa gol atmaz'

SPOR Haberleri

Fırat Aydınus'un "Farkındayım, ama artık kararı verdim. İnşallah Bursa gol atmaz" sözünü duyan Volkan adeta çılgına döndü.

Bursaspor - Başakşehirspor maçının 40. dakikasında Volkan Şen ile Fırat Aydınus arasında birkaç dakika süren tartışma yaşanmış, kimse ne olduğu anlamamıştı.Sert şekilde tepki gösteren Volkan'a uzun süre kart göstermeme konusunda direnen Aydınus, oyunu tekrar başlattıktan sonra Şen sakinleşmeyince sarıyı çıkartmak zorunda kalmıştı.Olayın perde arkası ortaya çıktı. Başakşehir'den Ferhat'ın, Şener'e yaptığı hareket sonrası faul kararı veren Fırat Aydınus'a yardımcısı Aleks Taşcıoğlu'nun "Hocam ağır karar, faul yoktu" dediği öğrenildi. Telsiz kulaklıktan Aydınus'un "Farkındayım, ama artık kararı verdim. İnşallah Bursa gol atmaz" sözünü duyan Volkan adeta çılgına döndü. Volkan, "Sen nasıl hakemsin. Bu şekilde nasıl konuşursun" diyerek Aydınus'un üzerine yürüdü. İstanbul bölgesi hakeminin "Sen işine bak" sözüne daha da sinirlenen Volkan, "Ben kaptanım" diyerek pazubandı çıkarmaya kalktı. Şenol Güneş, sarısı bulunan Volkan'ı ikinci yarıya çıkartmamıştı.


Kaynak: nbsp;Haberturk

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...