Yılmaz Vural pes etmedi

/ Kaynak: AA
Yılmaz Vural pes etmedi

SPOR Haberleri  / AA

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural, kalan 6 haftada kümede kalabilmek için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor nbsp;Teknik Direktörü Yılmaz Vural, ligin bitimine daha 6 maç olduğunu ve sonuna kadar nbsp;pes etmeyeceklerini söyledi. Vural, AA muhabirine yaptığı açıklamada, dün deplasmanda oynadıkları nbsp;Beşiktaş maçından şansız bir golle yenik ayrıldıklarını, maçın hakkının bu sonuç nbsp;olmadığını belirtti.
nbsp;
Bu hafta düşme potasındaki rakiplerinin de puan kaybettiklerini nbsp;hatırlatan Vural, "Bu maçtan alınacak puan bizim için çok değerli olacaktı. nbsp;Beşiktaş karşısında iyi futbol oynadık. Kalecimiz atıldı ki kırmızı kart sert nbsp;oldu biraz. Buna rağmen rakibimize boyun eğmedik. Gol yedik yine eğmedik ve nbsp;beraberliği yakaladık. Maç tam 7 dakika uzatıldı ve uzatmanın 6. dakikasında nbsp;şansız bir golle yenildik. Ligin bitimine daha 6 maç var, sonuna kadar pes etmek yok" diye konuştu.
nbsp;
Vural, Kardemir Karabükspor'un bu oyunuyla ligde kalmayı hak ettiğini nbsp;ve bunu başaracağına inandığını kaydetti. nbsp;

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...