Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Eski ünlü futbolcularda 'gazonu maç'

Eski ünlü futbolcularda 'gazonu maç'

SPOR Haberleri

Eski ünlü futbolcular, 'Sporla kötü alışkanlıklardan uzak dur' sloganı adı altında düzenlenen 'Gazozuna Maçımız Var' projesi için gösteri maçı yaptı.

Güngören Erdem Bayazıt Anadolu Lisesi ve Dünya Uyuşturucuyla Mücadele Eden Sporcular Federasyonu (DUMESF), Güngören Kaymakamlığı, Güngören Belediyesi, Güngören İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Türkiye Spor Yazarları Derneği'nin (TSYD) desteğiyle Sporla Kötü Alışkanlıklardan Uzak Dur sloganı adı altında Gazozuna Maçımız Var projesi kapsamında eski ünlü futbolcuların yaptığı gösteri maçına Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek de katıldı.

Yapılan gösteri maçına Beşiktaş Genel Sekreteri Ahmet Ürkmezgil, eski futbolcular Mustafa Kocabay, Ali Gültiken, Gökhan Keskin, Recep Çetin, Tanju Çolak, Oğuz Çetin,Ogün Temizkanoğlu, Ulvi Güveneroğlu katıldı.

Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek gösteri maçında attığı golle büyük alkış aldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...