İstanbul Open'da final heyecanı

İstanbul Open'da final heyecanı

SPOR Haberleri

TEB BNP Paribas İstanbul Open'da final günü geldi çattı.

TEB BNP Paribas İstanbul Open'da final günü geldi çattı. Tek erkekler finalinde turnuvanın 1 numaralı seribaşı Roger Federer, 3 numaralı seribaşı Uruguaylı Pablo Cuevas ile karşılaşacak.

Garanti Koza WOS Arena'da saat 17:00'da başlayacak mücadele 2015 İstanbul Open'ın şampiyonunu belirleyecek.

FİNALE NASIL GELDİLER?

Dünya 2 numarası Federer, ilk geldiği İstanbul'da ilk turu bay geçmiş, 2. turda Jarkko Nieminen'i rahat bir oyunla geçerek çeyrek finale çıkmıştı. Çeyrek finalde Daniel Gimeno-Traver'e karşı zorlanmış ve 3 set sonucu adını yarı finale yazdırmıştı. Yarı finalde turnuvanın öne çıkan isimlerinden olan Diego Schwartzman ile karşılaşan Federer ilk seti kaybetmesine rağmen maçı çevirerek adını finale yazdırdı.

Turnuvanın 3 numaralı seribaşı Pablo Cuevas ise bay geçtiği ilk turun ardından ikinci turda Gabashvili'yi, çeyrek finalde Bellucci'yi, yarı finalde ise turnuva iki numarası Grigor Dimitrov'u geçerek Federer'in finaldeki rakibi oldu.

ÇİFTLER FİNALİ FEDERER MAÇININ ARDINDAN

İstanbul Open çiftler finalinde ise Albot-Lajovic çifti turnuvanın 1 numaralı seri başı Robert Lindstedt (İsveç)-Jurgen Melzer (Avusturya) ikilisi karşı karşıya gelecek.

Garanti Koza Arena'da saat 14.30'da başlayacağı duyurulan Robert Lindstedt (İsveç)-Jurgen Melzer (Avusturya) ikilisi ile Radu Albot (Moldova)-Dusan Lajovic (Sırbistan) çifti arasındaki final maçı, yağmur nedeniyle saatinde oynanamadı.

Yağmur devam edince, çiftler finalinin, saat 17.00'de Roger Federer ile Pablo Cuevas arasında oynanacak tekler finalinin ardından başlayacağı duyuruldu.

Yaklaşık 2 saat süren yağmurun durmasının ardından branda ile kapatılan kortun üzerindeki su temizlendi ve üstü açıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...