F.Bahçelilerden Ataman'a küfür yağdı!

F.Bahçelilerden Ataman'a küfür yağdı!

SPOR Haberleri

Darüşşafaka Doğuş-Fenerbahçe Ülker maçını tribünde izleyen Galatasaray Liv Hospital Başantrenörü Ergin Ataman'a küfür yağdı!

Galatasaray Liv Hospital Başantrenörü Ergin Ataman, oğluyla birlikte Darüşşafaka Doğuş-Fenerbahçe Ülker maçını tribünden izlemek üzere Ayhan Şahenk Spor Salonu'na geldi. Ancak Ataman'a sarı lacivertli taraftarlar küfürlerle tepki gösterdi.
nbsp;
Sarı lacivertli taraftarlar, Ataman'a sert tepki gösterdi.

Diğer yandan Fenerbahçeli taraftarların bu tezahüratları, ev sahibi Darüşşafaka'nın taraftarlarınca ıslıkla protesto edildi.
nbsp;
Son çeyrekte Ataman'a küfürlü tezahüratlar başlaması üzerine Fenerbahçe'den müdahale geldi. Takım Menajeri Ömer Onan, tribüne giderek taraftarlara sadece takımlarını desteklemeleri ve Ataman'a küfür etmemeleri yönünde uyarıda bulundu.
nbsp;
Öte yandan Milli Takım Başantrenörü de olan Ataman'a yapılan küfürlü tezahüratlara bazı Fenerbahçeli oyuncular da tepki gösterdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...