Yusuf Erdoğan'dan bir iddia ve büyük patlama!

Yusuf Erdoğan'dan bir iddia ve büyük patlama!

SPOR Haberleri

Süper Lig'in 29. haftasında Trabzonspor ile Beşiktaş karşı karşıya gelirken bordo mavililerde Yusuf Erdoğan, maç sonrasında konuştu.

Süper Lig'in 29. haftasında Trabzonspor ile Beşiktaş karşı karşıya gelirken bordo mavililerde Yusuf Erdoğan, maç sonrasında değerlendirmelerde bulundu.

Konuşmasına iddialı sözlerle başlayan Yusuf, "Ligin en iyi takımıyla ikinci yarının en iyi takımı karşılaştı. Ersun hoca sonrası iyiyiz. Kırılma noktaları vardı. Onlar da biz de atabilirdik. Böyle büyük maçlarda gol atan kazanıyor. Bu sene tek Beşiktaş'a kaybettik. Büyük maçlarda güzel oynuyoruz. İyi başladık ama olmadı. Futbol şansı Beşiktaş'tan yanaydı." dedi.

Taraftarlara mesaj gönderen Yusuf Erdoğan, "Trabzonspor'a gelen futbolcular değerlidir. Futbolcuların kalitesi bellidir. Sürekli birlikteyiz. Ailelerimizden çok birbirimizleyiz. Bütün aileler stattaydı. Futbolcudan önce insanız. Trabzonspor'un ne demek olduğunu biliyoruz ve hak ettiğimiz değeri istiyoruz. Trabzon meydanında geziyoruz. 8-9 senedir buradayım. Burası her yere benzemez. Trabzon insanı sevdi mi çok sever... Bize sabır göstersinler. Bu gece uyumayacağız. Soyunma odasında neler olduğunu sadece biz biliyoruz. Tarafarlar kadar biz de düşünüyoruz. Desteklemeye devam etsinler. Çok doluyum ama söylemeyeceğim. Beşiktaş'a şampiyonluk yolunda başarılar." açıklamasını yaptı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...