David Villa isteneni veremedi

David Villa isteneni veremedi

SPOR Haberleri

Amerikan Majör Lig'de New York City ve Seattle Sounders karşı karşıya geldi. Yankee Stadium'da oynanan maçı konuk ekip Seattle 3-1'lik skorla kazandı.

Seattle, 23. dakikada Obafemi Martins'in golüyle 1-0 öne geçti. İlk yarısı bu skorla biten maçta New York City, 54. dakikada Mehdi Ballouchy ile eşitliği sağladı. Seattle, 58. dakikada Clint Dempsey ve 67. dakikada Obafemi Martins ile galibiyete ulaştı. New York City'de Kwame Watson Siriboe 89. dakikada gördüğü kırmızı kartla takımını 10 kişi bıraktı.New York City'nin İspanyol yıldızı David Villa, 54. dakikada Ballouchy'nin yerine oyuna dahil oldu. Villa, kaleye çektiği 4 şutta gol bulamadı.


New York City bu sonuçla 8. maçında 4. mağlubiyetini aldı ve 6 puanda kaldı. Seattle Sounders ise 7. maçında 12. panına ulaştı. New York City, gelecek hafta New York Red Bulls'un konuğu olacak. Seattle Sounders ise Columbus Crew'e konuk olacakçÖte yandna günün diğer maçında Sporting Kansas City, konuk ettiği Chicago Fire'ı Paulo Nagamura'nın 75. dakikadaki golüyle mağlup etti.


Kaynak: nbsp;Sporx

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...