Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Volkan Demirel soyunma odasında...

Volkan Demirel soyunma odasında...

SPOR Haberleri

Volkan Demirel, "Bugün kabul günümdü" diyerek başlayıp "Gollerde hatam vardı. Hepinizden özür dilerim" dedi.

295 maçla F.Bahçe adına en çok lig maçına çıkan kaleci unvanın sahibi olduğu Balıkesir maçında ilk yarıda kalesinde gördüğü 3 golde de hatası bulunan Volkan Demirel arkadaşlarının üstün performansı sonrasında gelen Balıkesir zaferinin ardından tüm takımdan özür diledi.Rüştü Reçber'in rekorunu kırdığı karşılaşmanın kâbusa dönüşmesini Caner, Diego ve Sow (2) attıkları gollerle engellerken, tecrübeli eldiven yediği 3. golden sonra iki elini birden havaya kaldırarak önce tribünlerden affını istedi.


'HATA VARSA HEPİMİZİNDİR'
Volkan soyunma odasında sözlerine "Bugün kabul günümdü" diyerek başlayıp "Gollerde hatam vardı. Hepinizden özür dilerim" diyerek devam ederken, Egemen ve Mehmet Topal konuya girerek arkadaşlarına şu sözlerle moral verdiler: "Futbol bu. Hatalar oyunu. Yaptığın kurtarışlarla bizlere çok puanlar kazandırdın. Senin emeğini unutamayız. Bazen sen kurtarıp bizlerin hatalarını örteceksin. Bazen de bizler senin için yediğin gollerin telafisiyle mücadele edeceğiz. Bu durum kafaya takılacak bir konu değil. Biz takımız. Ortada bir hata varsa bu hepimizin hatası olur" diyerek arkadaşlarına destek verdiler. Bu sezon ilk kez kalesinde 3 gol gören sarı-lacivertlilerde karşılama sonrası da "Geleni gideni aldık" diyerek konuyu özetleyen Volkan için antrenörü Murat Öztürk ise "Net kaleci hataları vardır. Bir de kalecinin de dahil olduğu hatalar zinciri vardır" değerlendirmesinde bulundu.


Kaynak: nbsp;Vatan


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...