Vidal: 'Devler Ligi'ni kazanabiliriz'

Vidal: 'Devler Ligi'ni kazanabiliriz'

SPOR Haberleri

Juventus'un Şilili süperstarı Arturo Vidal, Real Madrid ile oynayacakları UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçı önceisi açıklamalarda bulundu.

Arturo Vidal; "Bence Şampiyonlar Ligi'ni kazanabiliriz. Bu düşünce sürekli kafamızın içinde ve ilerlerdikçe hayalimiz daha da gerçekçi geliyor. Real Madrid ile oynamak için de yarı final iyi bir zaman. Benim için kötü bir yıl oldu, sürekli sakattım ama şu an iyi bir şekilde, iyi bir zamanda dönüş yaptım" ifadelerini kullandı.


Şilili yıldız, Real Madrid'in hücum hattında Cristiano Ronaldo ve Gareth Bale gibi iki büyük süperstarından bahsetti ve; "Real Madrid bir takım, bir bütün. Ronaldo ve Bale'i düşünmek, sadece onlara odaklanmak bir hata olur. Biz o bütünü düşüneceğiz. Açıkçası favoriler, son şampiyonlar" yorumunu yaptı.Bu turdaki tek avantajlarının fizik olabileceğine dikkat çeken Vidal; "Mental ve fiziksel olarak bu maça hazırız. Kafamızda sürekli bu maç var. İyi bir sezon geçirdik ve bunu doruğa çıkarmak istiyoruz" diyerek sözlerini noktaladı.


Kaynak: nbsp;Sporx

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...