Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Müthiş iddia! Galatasaray Pereira ile ön protokol yaptı

Müthiş iddia! Galatasaray Pereira ile ön protokol yaptı

SPOR Haberleri

Benfica ile sözleşmesi bitecek olan Maxi Pereira'nın, Galatasaray'dan yıllık 2 milyon euro alacağı, 2 milyon euro da imza parası istediği öğrenildi.

Gelecek sezon yabancı sınırının kalkacak olması nedeniyle transferde startı erken veren Galatasaray ilk hamlesini yaptı. Sarı-kırmızılı ekibin, uzun süredir sıkıntı yaşadığı sağ bek için Benfica'nın Uruguaylı oyuncusu Maxi Pereira ile söz kestiği iddia edildi.
nbsp;
30 yaşındaki futbolcunun transfer operasyonunu başkan yardımcısı Abdurrahim Albayrak yönetti. Pereira ile yıllık 2 milyon euro'ya el sıkışıldığı öğrenilirken, tecrübeli bek-kanat oyuncusunun bonservis bedeli olmadığı için 2 milyon euro da imza parası istediği gelen haberler arasında. Yeni yönetimde yer almayacağını açıklayan Albayrak, kongrede seçilecek yeni başkana Pereira ile yapılan ön protokolü sunacak. nbsp;
nbsp;
5 GOL, 9 ASİST nbsp;
Yeni başkan transfere onay verirse Uruguaylı sağ bek önümüzdeki sezon Galatasaray forması giyecek. Abdurrahim Albayrak, daha önce istendiği takdirde bazı isimlerin transferinin hazır olduğunu dile getirmişti. Maxi Pereira, bu sezon Benfica ile 38 maça çıktı ve 5 gol atıp, 9 asist yaptı. nbsp;
nbsp;
GÜÇLÜ FİZİĞİ VE TECRÜBESİYLE ARANAN KAN OLABİLİR nbsp;
Sağ bekte görev yapan Maxi Pereira, istenirse kanatta da oynayabiliyor. Güçlü fiziği ve mücadelesi ile dikkat çeken Uruguaylı futbolcu, 2007 yılından beri değişmez isimleri arasında yer aldığı Benfica ile 1 Avrupa Ligi Şampiyonluğu, 2 Portekiz Ligi Şampiyonluğu yaşadı. Pereira'nın Galatasaray'ın sağ bekte yaşadığı sıkıntıyı bitireceği belirtiliyor.
nbsp;
(Fotomaç)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...