'Ersun'la bu kadar'

/ Kaynak: DHA
'Ersun'la bu kadar'

SPOR Haberleri  / DHA

Karadeniz basını ateş püskürdü, Taka Gazetesi, "Ersun'la bu kadar. Yüksek uçtu, vuramadık", Kuzey Ekspres Gazetesi, "Kara gece!

Beşiktaş'a sahasında 2-0 yenilen Trabzonspor'da ortalık karıştı. Özellikle Erkan Zengin ve Fatih Atik'in yuhalanması, Özer Hurmacı değişikliğine taraftarların tepkisi takımda moralleri alt üst ederken, yerel gazeteler Teknik Direktör Ersun Yanal'ı adeta topa tuttu.Trabzonspor'un Beşiktaş karşısındaki yenilgisinin faturasını Teknik Direktör Ersun Yanal ve Erkan Zengin'e çıkaran yerel basın ise çok sert ifadelerle takımı adeta topa tuttu.


Taka Gazetesi, "Ersun'la bu kadar. Yüksek uçtu, vuramadık", Kuzey Ekspres Gazetesi, "Kara gece! Ersun-Erkan, kapandı dükkan", Karadeniz Gazetesi, "Zengin Kartal, Fakir Yanal! Oyun ve skor anlamında takımının üretkensizliğinde başrol oynayan Ersun Yanal, taraftarı çıldırttı", Günebakış Gazetesi, "Hüsran! Trabzonspor kaleye tek şut atabildiği maçta Beşiktaş'a teslim oldu", Son Nokta Gazetesi, "Ersun Ba Ba, yıktın bizi! Milletin Ba Ba'sı var, Yanal'ın Erkan'ı", Karadeniz'in Sesi Gazetesi, "Yalan olduk" başlıklarıyla maçı okuyucularına duyurdu.

SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...