Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ancelotti'den Fenerbahçe açıklaması

Ancelotti'den Fenerbahçe açıklaması

SPOR Haberleri

İtalyan teknik adam, 1999 yılında Fenerbahçe ile görüşmesine rağmen Juventus'a imza atarak ülkesinin takımının başına geçmesini anlattı.

nbsp;Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, Juventus ile oynayacakları Şampiyonlar Ligi maçı öncesinde açıklamalarda bulundu.İtalyan teknik adam, 1999 yılında Fenerbahçe ile görüşmesine rağmen Juventus'a imza atarak ülkesinin takımının başına geçmesini anlattı.Carlo Ancelotti konuyla ilgili olarak, "Juventus Genel Menajeri Luciano Moggi ile Türkiye'de Fenerbahçe ile yaptığım görüşmeden üç gün önce beni aradı. 'Bir şey imzalamadan önce beni ara. Biz senin arkandayız' dedi. Bunları bir futbolcu transfer için söylediğini düşündüm" dedi.


Açıklamalarına devam eden Ancelotti, "Türkiye'deki görüşmemden önce gizli bir toplantı gerçekleştirdik. Antonio Giraudo'nun evine kadar bir arabayı takip ettim. Görüşmede Moggi ve başkan yardımcısı Antonio Bettega da vardı. Bana "Juventus'u çalıştırmak ister misin?" dediler. Onlara "Lippi ile çalışmıyor musunuz?" dedim. Cevapları "Burada mutlu değil ve biz seninle çalışmayı düşünüyoruz" oldu. Birkaç saat içerisinde elle doldurdukları beyaz kağıt üzerinde 23 maddeli sözleşme imzaladık" ifadelerini kullandı.


Kaynak: nbsp;Sporx.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...