Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

'Robin van Persie bir daha...'

'Robin van Persie bir daha...'

SPOR Haberleri

Penaltı kaçıran Hollandalı öğrencisine ilişkin konuşan Louis Van Gaal, "Robin van Persie bir daha penaltı kullanmayacak" dedi.

İngiltere Premier League ekiplerinden Manchester United'ın teknik patronu Louis Van Gaal, Robin Van Persie hakkında oldukça çarpıcı bir açıklama yaptı.Manchester temsilcisinin West Bromwich'e 1-0 yenildiği maçta penaltı kaçıran Hollandalı öğrencisine ilişkin konuşan Louis Van Gaal, "Robin van Persie bir daha penaltı kullanmayacak" dedi.


Hollandalı teknik adam, "Artık yolunda sonunda ve hayır, bir daha penaltı kullanmayacak. Wayne Rooney de penaltı kaçırmıştı. Eğer kaçırırsanız, dibe vurursunuz" şeklinde konuştu.Manchester United, İngiltere Premier League'de arka arkaya aldığı üç mağlubiyetin arından dördüncü sıraya kadar geriledi.Ayrıca, deneyimli golcü Robin Van Persie'nin bir dönem Fenerbahçe'nin gündeminde olduğu ve imza atmaya çok yakın olduğu gündeme gelmişti.


Kaynak: nbsp;Sporx

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...