Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ara transferde geldi, Beşiktaş'ı şampiyonluğa taşıyor

Ara transferde geldi, Beşiktaş'ı şampiyonluğa taşıyor

SPOR Haberleri

Her geçen hafta performansını artıran siyah-beyazlı futbolcu Tolgay Arslan tam isabet olduğunu kanıtladı.

Devre arasında Beşiktaş'la Trabzonspor'u karşı karşıya getiren Tolgay Arslan, siyah-beyazlıların kurtarıcısı oldu. Geldiği ilk haftalarda Veli Kavlak ya da Atiba'nın yokluğunda yedek soyunan genç futbolcu, yakaladığı fırsatları en iyi şekilde değerlendirerek formayı kaptı ve tam isabet olduğunu kanıtladı. Trabzonspor maçında ortaya koyduğu performansla Beşiktaş orta sahasının direncini ayakta tutan Tolgay, Liverpool maçında oyuna sonradan girerek attığı golle turu getiren isim olmuştu. Sergilediği performansla milli takım konusu yeniden gündeme gelen Tolgay'ın ay-yıldızlı formayı ise giyemeyeceği ortaya çıktı. FIFA talimatlarına göre bir oyuncu 21 yaşına kadar milli takım tercihini netleştirmesi gerekiyor.
Milli Takım şoku yaşadı
Ayrıca bir kez milli takım değiştiren bir futbolcu, ikinci kez milli takım değiştiremiyor. 2009'da U17 Türk Milli Takımı'nın formasını giyen Tolgay, 2012'de de tercihini Alman Milli Takımı'nın U21 ekibinde oynamayı tercih ederek bu hakkını kullanmış oldu. Milli takım değiştirmedeki tek hakkını kullanmış olan Tolgay daha önce yaptığı bir röportajda ise "A Milli Takım'dan davet bekliyorum" şeklinde konuşmuştu. Siyah-beyazlı oyuncunun bu açıklaması ise "Kuralları bilmeden tercih hakkını kullanmış. Artık Türk Milli Takımı'nda oynayamaz" diye yorumlandı. gt; Hüseyin EROĞUL


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...