Kazım Kazım 6 milyon euro'ya Serie A'ya!

Kazım Kazım 6 milyon euro'ya Serie A'ya!

SPOR Haberleri

Hollanda'nın köklü kulüplerinden Feyenoord'da forma giyen milli futbolcu Colin Kazım Richards, bir transfer bombası daha patlatmaya hazırlanıyor

Bursaspor'dan kiralık olarak gittiği Feyenoord'da oldukça başarılı bir performans gösteren ve 1 Mayıs itibariyle bedelsiz olarak Hollanda ekibinin futbolcusu olan Colin Kazım, bu kez Serie A'da top koşturacak. Son günlerde Bursaspor ve Başkan Recep Bölükbaşı hakkında attığı tweetlerle dikkat çeken Colin Kazım, yeşil beyazlı ekibe para kazandırmadan Feyenoord'a imza attı. Bu hamlesiyle bir transfer başarısı gösteren Feyenoord Kulübü ise sezon sonunda Colin Kazım'ı satarak kasasını dolduracak.


BEDAVAYA GELDİ, 6 MİLYON EURO'YA GİDİYOR
İtalya Serie A takımlarından Colin Kazım'a gelen teklifleri değerlendiren Hollanda ekibi, 6 milyon Euro'luk teklife "Evet" dedi. Hollanda ekibinin, ismi sır gibi saklanan kulüple bu hafta masaya oturması ve transferde son pürüzleri gidermesi bekleniyor. Colin Kazım Richards transferin gerçekleşmesi halinde İngiltere, Türkiye, Fransa, Yunanistan ve Hollanda maceralarının ardından bu kez bir başka futbol ülkesi İtalya'da top koşturmuş olacak. Milli futbolcu, Feyenoord ile bu sezon çıktığı 25 lig maçında 11 gol ve 4 asistlik performans gösterdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...