Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Alex De Souza Türkiye'de teknik direktör mü olacak?

Alex De Souza Türkiye'de teknik direktör mü olacak?

SPOR Haberleri

Bekir Yıldız, Fenerbahçe'nin eski oyuncusu Alex de Souza'nın yeni sezonda sarı kırmızılı takımı çalıştıracağı dedikodusunun doğru olmadığını açıkladı

Başkan Bekir Yıldız, takımının Spor Toto Süper Lig'e dönüşünün kendileri için namus meselesi haline geldiğini, bunu başardıkları için çok mutlu olduklarını belirtirken şunları söyledi: "Kayserispor, her yönüyle Süper Lig'i hak ediyor. Bu hafta Cumartesi günü oynayacağımız Elazığspor müsabakasından sonra yönetici arkadaşlarımız, kulüp genel menajerimiz, teknik kadromuz ve oyuncularımızla oturup yeni sezonla ilgili görüşeceğiz. Zira, erken gelen şampiyonluğun avantajını en iyi şekilde kullanmak istiyoruz. Alex önemli bir futbolcuydu. Ancak kendisinin yeni sezonda teknik adam olacağı yolundaki söylentiler doğru değil. Gündemimizde şu anda Alex yok."
nbsp;
"GÖREVİ BIRAKACAĞIM"
Başkan Bekir Yıldız, yeni sezonda kulüp başkanlığı görevini üstlenmek istemediğini, bu yüzden olağan genel kurulda başkanlığı devretmek niyetinde olduğunu vurgularken de, şöyle konuştu: "Belediye başkanlığından kafamı dinlemek, kendime zaman ayırmak için ayrılmıştım. Ancak, Kayserispor söz konusu olunca görevden kaçamadım. Takım şampiyon oldu, benim de görevim bitti."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...