Kuveyt Milli Takımı'ndan Nevzat Demir Tesisleri yorumu: Bu sahada çalışılmaz!

Kuveyt Milli Takımı'ndan Nevzat Demir Tesisleri yorumu: Bu sahada çalışılmaz!

SPOR Haberleri

Kuveytliler kamp için Beşiktaş'ın tesislerini gezdi. Zemini görünce hayrete düşen heyettekiler, "Oyuncularımızı riske atamayız" dediler

Birkaç sezondur Nevzat Demir Tesisleri'ndeki çimlerden şikayetçi olan ancak yaptığı tüm çalışmalara rağmen zeminden beklediği verimi alamayan Beşiktaş'ın yaşadığı problem Kuveyt Milli Takımı'nın Ümraniye'den vazgeçmesine sebep oldu. 5 Haziran'da Ürdün Milli Takımı ile İstanbul'da hazırlık maçı yapacak olan Kuveytliler, kamp yapmak için İstanbul'da tesis bakmaya başladı. İlk olarak Nevzat Demir Tesisleri'ne gelen Kuveyt Milli Takım heyeti, tesisleri çok beğenmelerine rağmen çimlerin zeminin durumu yüzünden Ümraniye'de kamp planını iptal etti. Futbolcularının sakatlanmasından endişe eden Kuveytliler, "Böyle bir zeminde idman yaparak şampiyonluk mücadelesi vermek kolay bir durum değil. Bu sahada oynamak cinayet. Biz futbolcularımızı riske atamayız. Böyle bir zeminde çalışan Beşiktaşlı futbolcular şampiyonluğu herkesten fazla hak ediyor" diye konuştular.
11 futbolcu sakatlanmıştı
Kuveyt Milli Takım heyetinin bu açıklamalarının ardından gözler yine Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'ne çevrildi. Kötü zemin nedeniyle sezon başından bu yana Beşiktaşlı futbolcularının büyük çoğunluğu adaleye bağlı sakatlıklar yaşadı. Serdar Kurtuluş iki kez olmak üzere siyah-beyazlılarda toplam 11 futbolcu kas sakatlıkları nedeniyle takımından ayrı kaldı. Bu nedenle Teknik Direktör Slaven Bilic, bazı karşılaşmalarda kadro kurmakta oldukça zorlanmıştı. Öte yandan siyah-beyazlı kulüp sezonun sona ermesinin ardından tesisleri tadilata almaya karar verdi. Ayrıca zeminin de düzeltileceği ve Vodafone Arena'da kullanılacak çimin tesislere de serileceği belirtildi.
Hüseyin EROĞUL

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...