Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Gökhan Gönül'den emeklilik açıklaması

Gökhan Gönül'den emeklilik açıklaması

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'de 8 yıldır başarılara imza atan Gökhan Gönül, 'Artık 30 yaşıma geldim, futbolu burada bırakırım' dedi

Gökhan Gönül, Fenerbahçe gazetesine verdiği röportajda şampiyonluk yarışını değerlendirirken, geleceğiyle ilgili de önemli açıklamalar yaptı. Sarı-lacivertli takımın son 10 yılda bir sezon hariç hep zirve mücadelesi yaptığını kaydeden Gökhan, "Diğer büyük takımlar ise bir sene şampiyon olduktan sonra 3'üncü olmuşlar, 4'üncü olmuşlar. Fenerbahçe her zaman şampiyonluğa oynayarak hep istikrarını korumuş. Fenerbahçe'de ikincilikler başarı sayılmaz. Böyle büyük camiada oynuyorsanız hedef hep şampiyonluktur" ifadelerini kullandı.Bu sezon Kadıköy'de fazla kayıp yaşadıklarına dikkat çeken Gökhan, "Akhisar ve Trabzonspor gibi farklı kazanacağımız maçlarda puan kayıpları yaşadık. 4. yıldız için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Taraftarımız emin olsun ki onlar üzülüyorsa biz beş kat üzülüyoruz. Takımımızdaki her oyuncu çok karakterli. Maç kaybedildiğinde sabaha kadar uyumayan arkadaşlarımız var. Bir sonraki maçı iple çekip taraftarımıza kendimizi affettirmek istiyoruz. O nedenle kalan maçlarımızda gelsinler bizi desteklesinler, biz onların desteğinden çok güç alıyoruz" dedi. nbsp;
Futbol kariyerini Fenerbahçe'de noktalamak istediğini de kaydeden Gökhan Gönül, "Daha önce de söyledim ben zaten Avrupa'nın en büyük kulüplerinden birinde oynuyorum. Artık 30 yaşıma geldim, 8 senedir de Fenerbahçe'deyim ve burada futbolu bırakırım" ifadelerini kullandı.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...