Trabzonspor'da transfer

Trabzonspor'da transfer

SPOR Haberleri

Gençlerbirliği'nin teknik direktörü Mesut Bakkal, Dusco Tosic'in Trabzonspor ile anlaşmasını olumlu karşıladıklarını belirtti.

Mesut Bakkal, Dusco Tosic'in Trabzonspor ile anlaşmasını olumlu karşıladıklarını belirtti. "Tosic inanılmaz bir profesyonel. Takım olarak kendisini tebrik ettik" diyen Bakkal, Sırp futbolcuya "gitti" gözüyle baktıklarını söyledi. Sırp futbolcunun yerine oynattığı Uğur'u daha önce Trabzonspor'un istediğini anlatan Bakkal, Tosic'i önerdiklerini ifade etti. Tosic'in mevkisinde görev alabilecek kadrodaki futbolcuların görülmesi gerektiğini dile getiren Bakkal, "Futbolcuların istemesi çok önemli. Rotasyon devam edecek. Çağrı'yı deneyeceğiz. İrfan Can'a yeterli fırsatı veriyoruz. Berat çok iyi oynuyor ama maç da kazanmamız lazım" değerlendirmesini yaptı.
Trabzonspor'da transfer

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...