Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Muslera'dan Selçuk itirafı: Beni azarlaması...

Muslera'dan Selçuk itirafı: Beni azarlaması...

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın deneyimli file bekçisi Fernando Muslera, içinde bulunduğumuz sezonla ilgili çarpıcı değerlendirmeler yaptı.

Ülkesi Uruguay'daki Embajadores del Gol isimli radyoya konuşan deneyimli file bekçisi, takımın son yıllardaki en başarılı sezonunu geçirdiğini savundu.

Muslera, "İyi bir sene oldu. Geçtiğimiz yıldan iyi bir sene oldu. Çünkü çok fazla problemle karşı karşıya kaldık ama bunların üstesinden geldik. Sık teknik adam değişiklikleri yaşadık. Ayrıca başkan ve idareciler değişti. Yönetimsel sorunlar olan bir dönemden geçtik. Takımı negatif etkiledi ama bunlara rağmen ayaktayız. Fenerbahçe ile şampiyonluk için çekişiyoruz ve şampiyon olmak için avantajlı olan, şansı yüksek olan taraf biziz" dedi.

Dört yıldır Türkiye'de top koşturan Uruguaylı eldiven, bu sezon ilk kez bir arkadaşıyla tartıştığı pozisyonu da bağlandığı radyoda değerlendirdi. Ligin 12. haftasındaki Akhisar maçında Selçuk'un kendisini azarladığı pozisyonla ilgili olarak Muslera, "Beni azarlamasını büyütmüyorum, benim isteğimi ve hevesimi hiç kırmadı. Önemli bir şey yok" yorumunu yaptı.

'Türkçe'yi öğrenemiyorum'

İtalyanca'yı çabucak öğrendiğini belirten Muslera, "Ama Türkçe çok zor. Bir türlü öğrenemiyorum. Ancak tercüman aracılığıyla iletişim kurabiliyorum" diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...