Ali Dürüst, başarının mimarını açıkladı

Ali Dürüst, başarının mimarını açıkladı

SPOR Haberleri

Galatasaray Futbol AŞ yöneticisi Ali Dürüst, Beşiktaş maçı sonrası konuştu.

Galatasaray Futbol AŞ yöneticisi Ali Dürüst, Beşiktaş maçı sonrası konuştu.

İşte Dürüst'ün sözleri:

"Oyuncularımız inanmıştı ve bunu ispat ettiler. Basmadık yer bırakmadılar. Spor kamuoyuna Galatasaray'ın ne yapabileceğini gösterdik. 1 maçımız daha var. Matematik olarak bitmeden sevinmeyeceğiz ama çok aşama kaydettik. 1 maçımız kaldı ve o maçı da kazanmak istiyoruz."

"BİZ KENDİ MAÇIMIZA BAKIYORUZ..."

Oyuncularımız çok fedakarlık yaptı ve sakat sakat oynadılar. Dediğim gibi 1 maçımız var o maçı da kazanmak istiyoruz. Rakibimizin durumu ne olursa Rize'ye aynı anlayışla gidip oyunumuzu oynayacağız. Biz kendi maçımıza bakıyoruz. Dfiğerlerinin maçı ne olursa olsun Rize'ye ayunı şekilde gideceğiz ve puan ve puanlar için oynayacağız.

"1 HAFTA DAHA GÖREVDEYİM"

Bu bir bayrak yarışı. Biz geldik. Bu takımı o yönetim kurdu ve biz gelince bir hava yaşattık. Taraftarlarımız ve camiamız da destek verdi. Hamza Hoca'nın da gelmesiyle bu aşamaya geldik. Dursun Bey ile zaten bu yönetimde beraber çalıştık. Bu yarış içinde de mazbatayı 1 hafta sonra almak hep beraber olduğumuzun bir gösteregesi. Benim 1 maçım daha kaldı.

"HEPSİNİ KUTLUYORUM"

En büyük pay oyunculara ve teknik kadroya ait. Başarının mimarı başta Hamza Hoca olmak üzere tüm oyuncularımızdır. Hepsini kutluyorum.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...