Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Galatasaray Beşiktaş'ı yıktı; 4 yıldız için gün saymaya başladı

Galatasaray Beşiktaş'ı yıktı; 4 yıldız için gün saymaya başladı

SPOR Haberleri

Sarı-kırmızılılar sezon finalinde Yasin'le öne geçti, Sneijder pekiştirdi. Bugün F.Bahçe puan kaybederse Aslan şampiyon

Şampiyonluğa bir adım kala kaza kurşununa uğramaktan korkan Galatasaray, Beşiktaş'ın defterini erken dürdü. Bilic'in 'değişik' kadrosu karşısında ilk düdükten itibaren baskı kurmayı başaran Galatasaray, siyah-beyazlıların topu ayağında tutmaya başladığı dakikalarda golü bularak rahatladı. Ev sahibi ekip, 11'de Yasin'in 3 kişiyi çalımlayarak attığı golle 1-0 öne geçti. Golden sonra maçı G.Saray sahasına yıkan Beşiktaş, 20'de Demba Ba'nın kafa vuruşuyla topu direğe nişanladı. 32'de Yasin altı pas üzerinden topu üstten dışarı gönderdi. Zaman zaman saha içindeki sertliğin vites yükselttiği derbinin 42. dakikasında Sosa'nın uzaktan çektiği şut dışarı çıkınca ilk yarı Galatasaray'ın 1-0 üstünlüğüyle sona erdi.
Muslera geçit vermedi
Bilic, nbsp;devrede Serdar-Oğuzhan değişikliğiyle orta sahayı daha ofansif hale getirirken siyah-beyazlı ekip 49'da Demba Ba ile net bir fırsattan yararlanamadı. İkinci yarıda daha cesur oynamaya başlayan Beşiktaş, Demba Ba ve Tolgay'ın ataklarında Muslera'ya takıldı. Siyah-beyazlıların baskısı karşısında paniklemeye başlayan Galatasaray 60'ta da ceza sahasındaki karambolü kazasız atlatınca rahat nefes aldı. 65'te Burak-Umut değişikliğine giden Galatasaray, 68'de Tolgay'ın şutunu çıkaran Muslera'nın kalede olmasına bir kez daha şükretti. Arena'da 50 bin kişi büyük bir gürültüyle ayağa kalktığında dakikalar 80'i gösteriyordu. Hamit'in ceza yayı üzerine çıkardığı topa Sneijder müthiş vurdu: 2-0. Cimbom bu galibiyetle şampiyonluk için büyük bir adım atarken, Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi hayallerini de yıktı. nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...