Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Taraftarlar Samandıra'ya meşale fırlattı

Taraftarlar Samandıra'ya meşale fırlattı

SPOR Haberleri

Fenerbahçeli taraftarlar Samandıra'ya gelen takım otobüsüne meşale fırlattı. Çevik kuvvet olay yerine geldi.

Fenerbahçeli taraftarlar Samandıra'daki Can Bartu Tesisleri'ne gelen takım otobüsüne meşale fırlatıp taşlı saldırıda bulundu. Çevik kuvvet olay yerine geldi.

Galatasaray'ın şampiyonluğunun ardından Samandıra Tesisleri'ne giden bir grup Fenerbahçe taraftarı istifa pankartı açtı.
Taraftarlar Samandıra'ya meşale fırlattı
Spor Toto Süper Lig'de 2014/2015 şampiyonunun Galatasaray olmasının ardından Fenerbahçeli taraftarlar büyük bir yıkım yaşadı.

Başakşehir ile 2-2 berabere kalan sarı-lacivertli ekipte şampiyonluk ihtimalinin kalmamasının ardından protestolar da yükselmeye başladı.

Samandıra Tesisleri'ne giden yaklaşık 500 kişilik taraftar grubu "İstifa" pankartı açarak yönetimi protesto etti. Fenerbahçeli taraftarlar ayrıca "Fenerbahçe her şeyimiz bir adama yenilmeyiz" pankartı da açtı. Takım otobüsünün Samandıra'ya ulaşmasıyla protesto sesleri yükselirken taraftarlar meşaleleri takım otobüsüne fırlattı. Bu gelişmelerin ardından Samandıra'daki güvenlik önlemleri arttırıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...