Fenerbahçe'nin şampiyonluk ümitlerini eski Galatasaraylı Batdal bitirdi

Fenerbahçe'nin şampiyonluk ümitlerini eski Galatasaraylı Batdal bitirdi

SPOR Haberleri

Başakşehir önünde iki farklı geri düşen Fener can havliyle iki gol buldu ama yetmedi. Sarı-lacivertliler maçı 7 kişi bitirdi

Galatasaray'ın derbi galibiyetiyle yıkıma uğrayan Fenerbahçe inancını kaybetmiş bir şekilde çıktı Başakşehir karşısına. Maç başladığında görüldü ki, kaybolan sadece inanç değildi, Fenerbahçelilik duruşunu da sergileyemedi sarı-lacivertliler. Kalecisinden forvetine, yerlisinden yabancısına tam anlamıyla bir yıldızlar topluluğundan oluşan kadro, henüz ilk düdükten itibaren 90 dakikanın bitmesini beklercesine amaçsızca geziniyordu sahada. Avrupa kovalayan Başakşehir ise tam tersi bir profil çiziyordu. Sanki şampiyonluk kovalayan onlardı! Öyle çok istediler galibiyeti. Başakşehir saldırıyor, Fenerbahçe kerhen savunuyordu. Ev sahibi son paslardaki yanlış tercihler nedeniyle birçok fırsatı harcarken, sarı-lacivertliler 23 ve 27'de Kuyt'la 42'de Emre'yle Volkan Babacan'a takıldı.
nbsp;4. yıldız yarınlara kaldı
Golsüz biten ilk yarının ardından Fenerbahçe'nin sahaya çok farklı bir şekilde dönmesi bekleniyordu. Ancak bir kez daha görüldü ki, sarı-lacivertliler, en az sarı-kırmızılılar kadara inanmıştı Galatasaray'ın şampiyonluğuna. 48'de Meireles'in sert şutu üstten auta gitti, 53'te Mehmet Batdal'ın kafası ağlara: 1-0. Henüz bu golün şoku atlatılmamıştı ki, 62'de bir kez daha sahne aldı Batdal: 2-0. 81'de Diego attı: 2-1. 83'te Mehmet Topuz oyundan atıldı. Fener 10 kişiydi ama 87'de Webo skoru eşitledi: 2-2. Sarı-lacivertliler umutlandı. Ancak, 90+2'de Alves penaltı yaptırdı kırmızı gördü, Caner de itirazdan atıldı. Fenerbahçe 8 kişi kalırken, Batdal penaltıyı kaçırdı. 90+6'da Webo da atıldı. Sahada 7 kişi kalan sarı-lacivertliler, bitime bir hafta kala ezeli rakibi Galatasaray'ı resmen şampiyon ilan ederek 4. yıldıza veda etti.
M.EMİN ULIÇ

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...