Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Galatasaray'a kötü haber !

/ Kaynak: İHA
Galatasaray'a kötü haber !

SPOR Haberleri  / İHA

Galatasaray Liv Hospital, yarın oynanacak Fenerbahçe Ülker mücadelesine 3 oyuncusundan yoksun çıkacak.

Sarı-kırmızılı takım, Fenerbahçe Ülker ile yarın oynanacak Türkiye Basketbol Ligi (TBL) çeyrek final serisinin son maçına sakatlık nedeniyle üç oyuncusundan yoksun çıkacak. Takım doktoru Adnan Bağrıaçık, kulübün internet sitesinden yaptığı açıklamada, "Fenerbahçe Ülker ile oynadığımız son maçta çarpışma sonrası alnı yarılan Sinan Güler'e 10 dikiş atıldı. Sporcumuzun durumu şu an için iyi ve Fenerbahçe Ülker maçında oynayabilecek. Yine son maçta sakatlanan Vladimir Micov'un ayak bileğinde yırtık teşhis edildi ve Fenerbahçe Ülker maçında oynayamayacak. Aynı maçta ayak bileği burkulan Martynas Pocius'ta ayak bileği bağlarında gerilme ve ödem teşhis edildi, sporcumuzun çarşamba günü yapılacak maça yetişmesi mümkün gözükmüyor. Kasık sakatlığı nükseden Ender Arslan da Fenerbahçe Ülker maçında takımdaki yerini alamayacak" dedi.


Fenerbahçe Ülker ve Galatasaray Liv Hospital TBL çeyrek final serisi üçüncü maçında yarın saat 21.00'de Ülker Sports Arena'da karşılaşacak. Karşılaşmayı kazanan takım seride durumu 2-1 yapacak ve tur atlayacak.

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...