Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Zeytinburnu'nda polis aracı kaza yaptı: 1 şehit, 2 yaralı

/ Kaynak: DHA
Zeytinburnu'nda polis aracı kaza yaptı: 1 şehit, 2 yaralı

SPOR Haberleri  / DHA

Zeytinburnu'nda yaralanan bir polisi hastaneye götüren polis aracı, kontrolden çıkarak köprü ayaklarına çarptı. 1 polis şehit oldu.

Kaza, saat 01.00 sıralarında Zeytinburnu'nda meydana geldi. İddiaya göre, esenler, Atışalanı Köprüsü'nde kaza yapan motorize ekiplerdeki bir meslektaşını Bezmialem Vakıf Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne götürmek için yola çıkan Esenler İlçe Emniyet Müdürlüğü Önleyici Hizmetler Büro Amirliği'ne bağlı Murat Boyraz yönetimindeki 34 A 73159 plakalı polis aracı, Adnan Menderes Bulvarı (Vatan Caddesi) Aksaray istikametinde henüz bilinmeyen bir nedenle kontrolden çıktı. Savrulan Otomobil, önce tabela direğine ardından da yol kenarındaki köprü ayaklarına çarptı. Kazada, polis memuru Murat Boyraz ağır yaralanırken, iki meslektaşı da vücutlarının çeşitli yerlerinden yara aldı. Kaza haberini alan Fatih İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, olay yerine gelerek yaralı 3 memuru da Bezmialem Vakıf Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırdı. Polis memuru Murat Boyraz'ın hastanede hayatını kaybettiği belirlendi.
Zeytinburnu'nda polis aracı kaza yaptı: 1 şehit, 2 yaralı

MESLEKTAŞLARI GÖZYAŞLARINA BOĞULDU
Meslektaşlarının kaza yaptığı haberini alan çok sayıda polis memuru hastaneye akın etti. Umutlu haberin gelmesi için bekleyişlerini sürdüren memurlar, Murat Boyraz'ın ölüm haberini alınca hastane bahçesinde gözyaşlarına boğuldu. Bazı polislerin, kaldırıma çökerek uzun süre gözyaşı döktüğü görüldü.


OLAY YERİNDE İNCELEME YAPILDI
Polis ekipleri, meydana gelen kaza sonrası ekip aracının çevresini güvenlik şeridi ile kapattı. Olay yeri inceleme ekipleri, otomobil ve çevresinde inceleme yapıp, kaza yerini fotoğrafladı. Kaza haberini alan birçok polis memurunun olay yerine geldiği görüldü. Polis, kazayla ilgili inceleme başlattı.
Zeytinburnu'nda polis aracı kaza yaptı: 1 şehit, 2 yaralı

KAZA NEDENİYLE YOĞUNLAŞAN TRAFİKTE 3 ARAÇ ZİNCİRLEME KAZA YAPTI
Kaza sonrası, polis ekipleri 4 şeritli yolu kontrollü olarak 2 şeritten verdi. Bu sırada Aksaray istikametinde trafik yoğunluğu yaşanırken, 3 otomobil birbirine çarparak zincirleme kazaya sebep oldu. Kaza yapan araçlar yol kenarına çekildi.


YARDIM ETMEK İSTEYEN SURİYELİYE OTOMOBİL ÇARPTI
Polis aracının kaza yaptığı dakikalarda Vatan Caddesi'nde bir başka kaza daha meydana geldi. Polis otomobilinin kaza yaptığını gören Suriye uyruklu olduğu öğrenilen birkaç kişi, yolun karşısına geçip yaralılara yardım etmek istedi. Bu sırada Bayrampaşa istikametinde ilerleyen bir hafif ticari aracın yardım etmek isteyen bir Suriyeliye çarptığı ve hafif yaralanan kişinin hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.


SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...