Beşiktaş'a dünyaca ünlü teknik direktör!

Beşiktaş'a dünyaca ünlü teknik direktör!

SPOR Haberleri

Beşiktaş Yöneticisi Erdal Torunoğulları'nın, Marsilya Teknik Direktörü Bielsa ile görüştüğü ve prensipte anlaştığı iddia edildi.

Beşiktaş'ta teknik direktör adayları arasında yarış devam ediyor.. Lucescu, Mustafa Denizli, Sergen Yalçın gibi isimleri eleyen siyah-beyazlı yöneticilerin bir bölümü yabancı, bir bölümü ise yerli hocadan yana. nbsp;

Yönetici Erdal Torunoğulları; Konya mağlubiyeti sonrasında Bielsa'nın İtalyan menajeri Morabito ile Marsilya'nın Bastia'yı yendiği Fransa Liginin son maçının ardından da Bielsa ile bir araya geldi. Bielsa'yla prensip anlaşmasına varan siyah- beyazlılar; buna rağmen önce 3 Haziran'da oynanacak Türkiye Kupası finalinin ardından Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş ile, hemen ardından da Rıza Çalımbay ile son bir görüşme yaparak nihai kararını verecek.


fotomaç

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...