Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Eczacıbaşı genç yıldız ile anlaştı

/ Kaynak: İHA
Eczacıbaşı genç yıldız ile anlaştı

SPOR Haberleri  / İHA

Eczacıbaşı VitrA, transfere de hız verdi. Turuncu-beyazlılar, başarılı genç smaçör Damla Çakıroğlu ile bir yıllık anlaşma yaptı

Eczacıbaşı VitrA kadrosuna genç ve dinamik bir oyuncu daha kattıklarını belirten Eczacıbaşı VitrA Voleybol Takımı Menajeri Nalan Ural, "Damla genç olduğu kadar özellikle 18 ve 20 yaş altı milli takımlarda kaptanlık yaparak önemli bir sorumluluk üstlenmiş, aynı zamanda büyük başarılar elde etmiş yetenekli bir smaçör. Gelecekte çok daha büyük başarılarla, ismini sık sık duyacağımıza inandığımız bir oyuncu. Damla'nın kadromuza katılmasından mutluluk duyuyoruz" dedi.


Kaptanlığını yaptığı milli takımlar ile Dünya ve Avrupa şampiyonlukları elde eden Damla Çakıroğlu ise, "Eczacıbaşı VitrA formasını giyeceğim için çok heyecanlıyım. Bir sezon olarak anlaşma yaptık ama ülkemizin en istikrarlı ve voleybola yön veren kulüplerin başında gelen Eczacıbaşı'nda kalıcı olup, uzun yıllar forma giymek istiyorum. Bunun için çok çalışacağım" diye konuştu.


DAMLA ÇAKIROĞLU KİMDİR?


1994 Ankara doğumlu Çakıroğlu, 10 yaşında TED Ankara Koleji okul takımında voleybola başladı. Aynı sene Türk Telekom Spor Kulübü altyapısına seçildi. Daha sonra sırasıyla; TVF Spor Lisesi Takımı'nda, TED Ankara Kolejliler (iki sezon), Sarıyer Belediyesi (bir sezon) ve İdman Ocağı (bir sezon) takımlarında oynayan Çakıroğlu 2015-2016 sezonunda Eczacıbaşı VitrA forması giyecek.


Milli Takım başarıları arasında; 2011'de Yıldız Kızlar ile Dünya ve Avrupa Şampiyonu, 2012'de Genç Kızlar ile Avrupa Şampiyonu olan takımın kaptanlığını yaptı. 2011 Yıldız Kızlar Dünya Şampiyonası'nda "En İyi Servis Atan" ve "En Değerli Oyuncu", 2012 Genç Kızlar Avrupa Şampiyonası'nda da "En Değerli Oyuncu" seçildi.


Damla Çakıroğlu, 2015 yazında bir çok önemli turnuvada mücadele edecek milli takımlar için seçilen geniş sporcu kadrosunda yer alıyor.

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...