Antalyaspor, Şimşek ile 3 yıl daha devam edecek

/ Kaynak: AA
Antalyaspor, Şimşek ile 3 yıl daha devam edecek

SPOR Haberleri  / AA

Antalyaspor Kulübü, teknik direktör Yusuf Şimşek'in sözleşmesinin 3 yıl uzatıldığını açıkladı.

PTT 1. Lig ekiplerinden Antalyaspor, ligin ikinci nbsp;devresinde Hami Mandıralı'nın yerine takımın başına getirilen teknik direktör nbsp;Yusuf Şimşek'in sözleşmesini 3 yıl uzattı. Antalyaspor Kulübü'nden yapılan yazılı açıklamada, Şimşek ve ekibiyle nbsp;sezon sonunda bitecek sözleşmenin, 3 yıl daha uzatıldığı kaydedildi. Açıklamada ayrıca, kulübün sportif danışmanlığına İzzet Erdoğan'ın nbsp;getirildiği bildirildi. İstanbul Başakşehir, Gaziantepspor ve Elazığspor nbsp;kulüplerinde görev yapan Erdoğan ile 1 yıllık sözleşme imzalandığı vurgulandı.
nbsp;
Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer, AA muhabirine yaptığı nbsp;açıklamada, Yusuf Şimşek ile Süper Lig'e çıkacaklarına inandıklarını söyledi.
nbsp;
Adana Demirspor ile ikinci maça çıkacaklarını hatırlatan Gencer, şöyle nbsp;konuştu: "Adana Demirspor'u geçebilirsek çıkacağımız final öncesinde nbsp;imzaladığımız bu sözleşme, teknik heyet ve futbolcularımızın yanında olduğumuzun nbsp;bir göstergesi olacak. Yusuf Şimşek'in Süper Lig hocası olmasının, onun bir nbsp;Antalyalı ve Antalyasporlu olması ile genç nesilin önünü açması anlamında uygun nbsp;olduğunu düşündük. Hayırlı olsun." nbsp;
nbsp;


















































SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...