Süper Lig takımları Halil İbrahim'e talip

/ Kaynak: DHA
Süper Lig takımları Halil İbrahim'e talip

SPOR Haberleri  / DHA

ALTINORDU'nun genç sağ kanat oyuncusu Halil İbrahim Tuna, sezonun sona ermesiyle yeniden Süper Lig ekiplerinin takibine girdi.

Yetenekli futbolcu için Trabzonspor ve İstanbul Başakşehir'in nabız yokladığı öğrenildi. nbsp;İzmir ekibine henüz resmi bir teklif sunulmazken, önümüzdeki haftadan itibaren Halil İbrahim'in taliplerinin kulübün kapısını çalacağı ifade edildi. 22 yaşındaki oyuncuya devre arasında talip olan Osmanlıspor, Bursaspor, Akhisar Belediyespor ve Kasımpaşa'nın da tekrar harekete geçmesi bekleniyor. Yönetim, oyuncunun devre arasında 1 milyon euro olarak belirlenen bonservis ücretine de zam yapacak.
ÇOCUKLARDAN GOL YAĞMURU
Altınordu ile Çamdibispor'un birlikte organize ettiği İzmir Çocuk Futbolu Festivali'nde ikinci hafta geride kalırken, 66 maçta fileler tam 307 kez havalandı. U10 ve U11 kategorisindeki turnuvada 40 takımdan 700'ün üzerinde minik futbolcu kıyasıya mücadele ederken, maç başı 4.65 gol ortalaması yakalandı. Çamdibi Altınyıldız toprak sahasında centilmenliğin ön planda olduğu karşılaşmalardaki gol sevinçleri görülmeye değerdi. Gruplarında ilk iki sırayı alan takımlar 8-11 Haziran'da çeyrek ve yarı final maçlarına çıkacak. Final ise 15 Haziran Pazartesi günü yapılacak.

SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...