Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ayrılık sinyali verdi

Ayrılık sinyali verdi

SPOR Haberleri

Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Galatasaray'a 3-2 mağlup oldukları Türkiye Kupası final maçının ardından açıklamalarda bulundu.

"Oyun olarak, oyun üstünlüğü, performans üstünlüğünün yetmediğini bir kez daha gördük. Bulduğumuz pozisyonların birçoğunu kaçırdık. Kazanmak için akılcı oynamak, tecrübeli olmak gerekiyor, biz bunu başaramadık. Oyuncularımı kutluyorum. Sadece futbol oynama niyetindeler. Yeteneklerini ve kalitelerini sahaya koydular. Yarışmak ve kazanmaktan daha önemlisi insanlık. Bu insanlığı sahaya yansıttılar. Başımız eğik değil, üzgünüz. Kendi sahamızda bu taraftara bir kupa hediye etmek istiyorduk. Rakibi tebrik ediyorum, diyecek bir şey yok"

"BURSA'DA KALIP KALMAMAM ÖNEMLİ DEĞİL"

"Benim Bursa'da kalıp kalmamam önemli değil. Ben olması gerekenleri yönetime söyledim zaten, 8 ay önce de aynısını söyledim. Değişim olmadığı sürece sıkıntı olur. Beklentiyi büyüttünüz, bunun karşılığında yatırım olması lazım. Sezon başında beklenti farklıydı, ortasında ve sonunda beklenti değişti. Ben de kendimi başarısız görüyorum, kupa kazanamadık. Kadro korunacaksa, burada benim de olup olmamam önemli değil"

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...