'Luiz Adriano Milan'da oynamak istiyor'

'Luiz Adriano Milan'da oynamak istiyor'

SPOR Haberleri

Luiz Adriano'nun menajeri Gilmar Veloz, İtalya basınına verdiği demeçte Brezilyalı yıldızın gönlünde yatan takımı açıkladı.

Shakhtar Donetsk'ten ayrılması beklenen Luiz Adriano'nun yeni durağı merak konusu. Adı Fenerbahçe ile de anılan 28 yaşındaki oyuncu için Al-Ahli kulübü ile anlaşan Shakhtar oyuncusunun bu kulübe gitmek istemediğini açıklamıştı. Al Ahli Başkanı Abdullah Al Naboodah da yaptığı açıklamada Luiz Adriano ile görüşmelerin sürdüğünü fakat henüz ikna edemediklerini belirtmişti. Brezilyalı oyuncunun menajeri İtalya basınına verdiği demeçte Milan'ın ilgisini doğrularken henüz resmi bir teklif gelmediğini söyledi. Gilmar Veloz açıklamalarına şöyle devam etti; "Bir çok futbolcu gibi Luiz Adriano da Milan'da forma giymek istiyor ancak Milan ne zaman resmi teklif yapmayı planlıyor bilemiyorum, bunu Galliani'ye sormak lazım."


eurosport

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...