Rosicky, 'Türk Milli Takımı'nın bir futbol tarzı yok'

Rosicky, 'Türk Milli Takımı'nın bir futbol tarzı yok'

SPOR Haberleri

Rosicky, 'Arsenal'in 34 yaşındaki oyuncusu Tomas Rosicky, "Türk Milli Takımı'nın bir futbol tarzı yok. O yüzden sizi rahat yendik'

Arsenal'in 34 yaşındaki oyuncusu Tomas Rosicky, "Türk Milli Takımı'nın bir futbol tarzı yok. O yüzden sizi rahat yendik" ifadesini kullanırken, Arda Turan'a da övgüler yağdırdı.Arsenal'in Çek yıldızı Türk futbolu hakkındaki düşüncelerini paylaştı. İşte Rosicky'nin gözüyle Türk futbolu; "Oyun planınız yok" Kağıt üstünde iyi takımsınız. Önemli futbolcularınız var ama oyun planınız yok. İstanbul'daki maçta golü erken bulmanıza rağmen kendi oyunumuzdan kopmayıp kazandık.


Türkiye'nin futbol tarzı olmadığı fikrindeyim. "Mesut tam bir uzman" Mesut'un oyun stiline bayılıyorum. Doğru zamanda doğru yere topu göndermek konusunda tam bir uzman. Onu savunmak gerçekten çok zor. "Arda özel bir futbolcu" Arda Turan gerçekten özel bir futbolcu. Teknik, topla buluştuğunda sürpriz işler yapabiliyor. Gerçekten çok yetenekli ve fark oluşturan bir oyuncu. "Türkiye Ligi'ni takip ediyorum" Sivok ve Kadlec'in Türkiye'de oynaması sebebiyle maçları izliyorum. Milan Baros'un G.Saray forması giydiği dönemden bu yana Türkiye ligini hayranlıkla takip ediyorum.


Hürriyet

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...