Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kadir Bekmezci, Antalyaspor'da

Kadir Bekmezci, Antalyaspor'da

SPOR Haberleri

Spor Toto Süper Lig'de mücadele edecek Antalyaspor, geçen yıl Sivasspor forması giyen Kadir Bekmezci'yi kadrosuna kattı.

Hasan Subaşı Tesisleri'nde basına kapalı gerçekleştirilen imza töreninde Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer ile ön libero Kadir Bekmezci yer aldı. Bekmezci, kendisini 2 yıllığına kırmızı-beyazlı renklere bağlayan sözleşmeye imza attı. Belçika doğumlu olan 30 yaşındaki Bekmezci, 5 yıldır Sivasspor'da forma giyiyordu. Kadir Bekmezci, geçen sezon formasını giydiği Medicana Sivasspor'a ve taraftarlarına teşekkür etti. Kariyerinde Medicana Sivasspor'un çok büyük katkısı olduğunu belirten Bekmezci, "Sivasspor Kulübü bana çok şeyler kazandırdı.



Oradan ayrılmak beni gerçekten çok üzdü ama bu futbolun doğasında var. Altı yıl formasını giydiğim ve kaptanlığını yaptığım Sivasspor'a ve taraftarlarına çok çok teşekkür ediyorum. Haklarını helal etsinler" diye konuştu. Bugüne kadar çalıştığı takımlar arasında en iyi yönetime sahip kulübün Sivasspor olduğunu aktaran Kadir Bekmezci, "Mecnun Otyakmaz ve ekibi gerçekten mükemmel insanlar. Onlara ne kadar teşekkür etsek az olur. Benim bugünlere gelmemde emekleri çok. Başta Mecnun başkan olmak üzere herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı. Kadir Bekmezci, Antalyaspor'un yeni transferi Samuel Eto'o ile yan yana futbol oynayacağı için de mutlu olduğunu belirtti.


eurosport

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...