Konyaspor yönetimi taraftara müjdeli haberi veri, 6 Temmuz!

Konyaspor yönetimi taraftara müjdeli haberi veri, 6 Temmuz!

SPOR Haberleri

Konyaspor'da önümüzdeki sezonun kombine satışlarının 6 Temmuz'da başlayacağı açıklandı.

Yeşil beyazlı kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; "Takımımızın 2015-2016 sezonunda Konya Büyükşehir Torku Arena Stadyumu'nda oynayacağı iç saha maçlarında geçerli olacak 'Sezonluk Kombine Satışları' nın 6 Temmuz'da mevcut sahipleri öncelikli olmak üzere başlayacağı açıklandı. Basın Sözcümüz Ahmet Baydar, konu ile ilgili yaptığı açıklamada, 2015-2016 sezonunda geçerli olacak 'Sezonluk Kombinelerin' 90 ila 1.000 TL arasında belirlenen fiyatlarda satışına başlanılacağını duyurdu.


Sezonluk kombine satışlarında önceliğin mevcut sahiplerde olduğunu ifade eden Basın Sözcümüz Ahmet Baydar, "Geçtiğimiz sezondan kombine bilet sahipleri 6 Temmuz'da başlayacak ve 6 gün sürecek dönemde mevcut yerlerini alabilecekler. Öncelikli dönem satışı 12 Temmuz'da sona erecek ve 13 Temmuz'dan genel satışa başlanılacak. 3 aylık bir sürecin ardından sezonluk kombine satışlarımız sona erecek. Konyaspor'un taraftarlarımızla bütünleştiği zaman neler yapabileceğini geçtiğimiz sezon herkes gördü. Örnek taraftarımızın geçtiğimiz sezon olduğu gibi bu sezonda sezonluk kombinelere ilgi göstereceğine ve bir önceki yılın üzerine çıkacağına inanıyoruz" dedi"


eurosport

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...