Podolski transferinde sıcak gelişme!

Podolski transferinde sıcak gelişme!

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın anlaşmaya vardığı Lukas Podolski'nin, sabah saatlerinde İstanbul'da olacağı belirtildi.

Galatasaray'ın futboldan sorumlu yönetim kurulu üyesi Cüneyt Tanman, Lukas Podolski ile görüşmek üzere Antalya'ya gitti. Tanman, tatilini Antalya'da geçiren Podolski ile birlikte sabah saatlerinde İstanbul'a gelecek.

Sarı-kırmızı kulüp, 3 yıllık anlaşmaya vardığı Lukas Podolski ile resmi imzaları atmak üzere. Antalya'da Podolski ile görüşen Cüneyt Tanman, yıldız futbolcu ile sabah İstanbul'a gelecek.

Lukas Podolski'nin sözleşmesinde 500 bin euroluk ekstra bir maddenin olduğu ve bu madde görüşüldükten sonra imzaların atılacağı belirtildi.

Galatasaray, daha önce yaptığı görüşmelerede Podolski ile anlaşma sağlamış ve kulübü Arsenal ile pazarlıklara başlamıştı. İngiliz ekibiyle de anlaşan sarı-kırmızılılar, yıldız futbolcu transferini resmen açıklama aşamasına gelmişti.

Podolski transferinde sıcak gelişme!
Lukas Podolski'nin Transferi İçin Görüşmelere Başlandı

Galatasaray Sportif AŞ, Arsenal oyuncularından Lukas Podolski'nin transferi için resmi görüşmelere başlandığını duyurdu. KAP'a gönderilen açıklamada şu ifadelere yer verildi.

"Arsenal FC ile Lukas Josef Podolski'nin transferi için resmi görüşmelere başlanmış olup oyuncu yarın sabah İstanbul'a gelip ardından sponsor hastanemiz Liv Hospital'da sağlık kontrolünden geçecektir. Kamuoyu gelişmelerden haberdar edilecektir."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...