Van Persie gelirse o isim gidecek

Van Persie gelirse o isim gidecek

SPOR Haberleri

F.Bahçe KAP bildirimi için Robin van Persie'den gelecek yanıtı bekliyor.

Luis Nani'nin KAP'a bildirilmesinin ardından transferde gözler Robin Van Persie'ye çevrildi... Nani ve van Persie transferleri için Manchester United ile toplam 12 milyon Euro'ya anlaşan Fenerbahçe, Hollandalı futbolcuyu KAP'a bildirmek için yıldız ismin son kararını kulübe bildirmesini bekliyor. Bugün ya da en geç yarın açıklanması beklenen bu transfer, Nijeryalı golcü Emmanuel Emenike'yi de yakından ilgilendiriyor. Robin Van Persie'nin Fenerbahçe'ye 'Evet' demesi Emenike ile yolların ayrılması anlamı taşıyor. nbsp;


KAMPTAN AYRILDI !
Artan bel ağrıları üzerine dün İstanbul'a dönen Emmanuel Emenike'nin Liv Hospital'da MR'ı çekildi... MR sonuçları ve yapılan tetkikler sonrası Nijeryalı forvetin omurgaları arasındaki eklemlerde yorgunluğa bağlı bozulmalar tespit edildi. Emenike'nin tedavisine başlanırken, takımla ne zaman çalışabileceğine dair bir bilgi verilmemesi dikkat çekti.
Kaynak: Sabah


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...