Crespo, 'Rol modellerim Mourinho, Ancelotti ve Bielsa'

Crespo, 'Rol modellerim Mourinho, Ancelotti ve Bielsa'

SPOR Haberleri

Serie B ekiplerinden Modena'nın başına geçen Hernan Crespo, ilk röportajında örnek aldığı isimlerden bahsetti.

Arjantinli efsane Hernan Crespo geçtiğimiz günlerde İtalya Serie B'de mücadele eden Modena ile anlaşarak teknik direktörlük kariyerine başlamıştı. İtalyan basınında bir röportajı yer alan Crespo, tercih ettiği oyun tarzından, izleyeceği yoldan ve örnek aldığı isimlerden bahsetti. Kendini bu göreve hazır hissetiğini söyleyen Crespo, sorumluluk almaktan çekinmediğini dile getirdi. Futbol takımını bir Formula 1 aracına benzeten Crespo, kulüp başkanı ve sportif direktör ile yaptığı görüşmede "siz takımı verin ve geliştirme işini bana bırakın" sözlerini kullanmış.



Agresif ve mücadeleci bir oyun tarzını tercih ettiğini belirten Crespo, topu gelişigüzel ileri vuran takımlardan hoşlanmadığını ve kendi takımının sahada oyuna hükmetmesini istediğini vurguladı. 40 yaşındaki Arjantinli, idollerinin sorulması üzerine ise Jose Mourinho, Carlo Ancelotti ve Marcelo Bielsa isimlerini zikretti. Mourinho'nun motivasyon gücünü, Ancelotti'nin ise oyuncularıyla ilişki kurabilme becerisini takdir ettiğini belirten Crespo, Bielsa'yı ise teknik ve taktik konulardaki dehasıyla ön plana çıkardı.


eurosport

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...