Fenerbahçe'de Fabiano ve Ba imzaladı!

Fenerbahçe'de Fabiano ve Ba imzaladı!

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'de yeni transferler Fabiano Ribeiro ve Abdoulaye Ba sözleşme imzaladılar.

şte Terraneo'nun açıklamaları; "Öncelikle hepiniz hoşgeldiniz. Burada iki yeni isim için bulunuyoruz. Geçekten onların tanıtımında olduğum için onları bu takıma kazandırdığım için çok mutluyum. Uzun zamandır görüşmelerimizi sürüyordu ve takımımıza uyum sağlayacakalrdır. Hocamız Pereira'nın oyununa ktkı sağlayacaklarına inancım tam..."
nbsp;
"Souza transferi..."


Souza konusuna değinmek istiyorum görüşmelerimiz sürüyor ve görüşme sürecimiz devam ediyor. Sa Paoula ile görüşmelerimiz sürüyor onu temsil edecek kişi bugün buraya gelecekti ancak gelemiyor o geldiğinde görüşmelerimiz devam edecek ve Souza transferinin birkaç gün içerisinde sonuçlanmasını umuyorum.Abdoulaye Ba; "Herkese merhabalar. Burada olmaktan çok mutluyum bu takıma katıldığım için gururluyum büyük bir takıma katıldım ve bu kulübün tarihine katkı yapan oyunculardan olabilirim"


Fabiano; "Herkese merhaba... Beni buraya getiren ytöneticilere teşekkür ediyorum. Kariyer açısından bir hedef daha koyuyorum ve elimden geleni bu takım içinden yapacağımızı söyleyebilirim." dedi.


"Volkan Demirel'e saygı duyuyorum"


Ben nereye geldiğimin farkındayım. Çok çalışmama gerekiyor farkındayım burada oynamak için çalışmamız gerekiyor. Kaptan ve mevcut kalecimiz biliyorum bu takımın bir parçası olmaya geldim. Bundan herkes olabilir ben burada herkese saygı duyacağım yardımcı olmak için elimden geleni yapacağım. Kadroya girmek için gnlük çalışmalar ve antremanlar etkili olacaktır ama ben bu takıma yardımcı olmak için buradayım.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...