Beşiktaşta Şenol Güneş rüzgarı

Beşiktaşta Şenol Güneş rüzgarı

SPOR Haberleri

Beşiktaş futbolcuların daha fazla birlikte zaman geçirmesi için kamp kurallarına yeni düzenlemeler getirildi.

Beşiktaş'ın yeni teknik patronu Güneş, başarı için gerekli gördüğü kanunları hayata geçirdi Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, göreve geleli çok uzun bir süre olmamasına rağmen, devrim niteliğinde kararlara imza attı. Tecrübeli teknik adam, takımdaşlık bağlarını güçlendirmek adına kolları sıvadı ve köklü değişikliklere yol açtı. İşte Güneş'in Beşiktaş'a getirdiği kanunlar:


BİRLİK nbsp;OLMANIN TEMELİ PAYLAŞIM nbsp;
'Birlikte zaman geçirmeyen, bir şey paylaşmayan takım, sahada da birlik olamaz' diyen Şenol Güneş'in kamp başında teknik heyetine verdiği direktif bu yönde oldu. Tecrübeli hocanın "Takım kaynaşacak, her şeyi birlikte yapılacak. Arkadaşlık ve paylaşım üst seviyeye çıkarılacak" uyarısını yaptığı öğrenildi.


YEMEKLERDE RADİKAL KARAR nbsp;
Slaven Bilic döneminde takımın birlikte yemek yeme zorunluluğu yoktu. Şenol Güneş, bu kararı değiştirdi. Bundan sonra herkes yemek saatinde hazır olacak. Toplu yemek yenilecek.


ANTRENMAN BİTTİ, İŞ BİTTİ YOK nbsp;
Futbolcular tesislerde daha fazla zaman geçirecek. Bunun için Ümraniye'de değişikliğe gidildi. Oyuncuların birlikte vakit geçirmesi için konfor alanları oluşturuluyor. Yurt dışı kampında da boş zamanların birlikte değerlendirilmesi için ortam oluşturuldu. GECE


KAÇAMAKLARINA SON nbsp;
Beşiktaşlı futbolcuların geçtiğimiz yıllarda eğlence mekanlarında karıştığı olaylar, Güneş'i bu konuda da önlem almaya yöneltti. Tecrübeli hoca, hem takımın performansının olumsuz etkilenmesini önlemek hem de hoş olmayan olayların önüne geçmek için gece gezmelerine 'İzin günleri' kriterini getirdi.


STRETCHİNG SÜRELERİ UZATILDI nbsp;
Oyuncuların antrenmanlar sonrasında açma ve germe hareketleri (Stretching) yaptığı süre uzatıldı. Bu uygulama ile futbolcuların idman bitimi tesislerden hemen ayrılmasının önüne geçildi.


KONDİSYON ALETLERİ YENİLENİYOR nbsp;
Güneş Ümraniye'deki kondisyon salonunun alt kattan üst kata alınması ve yeni aletlerle donatılması talimatını verdi. Tecrübeli hoca, Almanya kampı için kalınacak otelde de cihaz kontrolü yaptırdı.


PERSONELİN SINIRLARINI BELİRLEDİ nbsp;
Güneş kanunlarından kulüp çalışanları da nasibi aldı. Personelle bir araya gelen Şenol Güneş, "İşleyişte düzensizlik görüyorum. Herkes kendi görevini en iyi şekilde yapsın. Başkalarının sınırlarına girmeyin" uyarısında bulundu.


Sabah


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...