Menajerden son açıklama! Fener'e gelecek mi?

Menajerden son açıklama! Fener'e gelecek mi?

SPOR Haberleri

Transfer döneminin en büyük soru işaretlerinden biri olan Ozan Tufan ile ilgili olarak menajeri Ahmet Bulut'tan açıklamalar geldi.

Ünlü menajer Ahmet Bulut, Arda Turan ile ilgili gelen sorulara A Spor'da yanıt verirken transfer döneminin diğer sıcak isimleri Emre Belözoğlu ve Ozan Tufanile ilgili de açıklamalar yaptı.


Ahmet Bulut, ismi Fenerbahçe ile anılan Bursasporlu Milli futbolcu Ozan Tufan'ın durumuyla ilgili olarak; "Ozan Tufan Fenerbahçe'ye gelmiyor. Kesin. Şu an Bursaspor'da" açıklamasını yaptı.


EMRE'YE AMERİKA VE AVUSTRALYA'DAN TEKLİF


Fenerbahçe ile yollarını ayıran Emre Belözoğlu ile ilgili olarak Ahmet Bulut; "Amerika ve Avustralya'dan teklif aldık. Emre için karar vermedik. Emre bu hafta sonuna kadar verecek. Emre kendi kafasında yaşasın, gerekenleri yaparız. Her şey hafta sonu netleşecek." diyerek sözlerini noktaladı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...