Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Sneijder'e yeni sözleşme

Sneijder'e yeni sözleşme

SPOR Haberleri

Galatasaray futboldan sorumlu yönetim kurulu üyesi Cüneyt Tanman, Wesley Sneijder'le önümüzdeki günlerde 2 senelik bir sözleşme yapacaklarını açıkladı.

Avusturya'nın Windischgarsten kasabasında yeni sezona hazırlanan Galatasaray'da futboldan sorumlu yönetici Cüneyt Tanman, gündemdeki konulara ilişkin basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Tanman, Wesley Sneijder'le önümüzdeki günlerde Avusturya'da 2 senelik bir sözleşme yapacaklarını belirterek, "Menajeri ile (Guido Albers) daha önce görüştük. Şimdi kendisi ile de görüşmek istiyoruz. Artı 2 senelik yeni bir sözleşmeye sıcak bakıyoruz" diye konuştu.

Melo'nun 10 Temmuz'a kadar izinli olduğunu vurgulayan sarı-kırmızılı yönetici, "Melo ile ilgili bu tarihten sonra net konuşabiliriz" dedi.

Arda Turan'ın İspanya içinde bir takıma transfer olmasından dolayı kendilerine yüzde 5'lik ödeme konusunda netlik olmadığını da ifade eden Tanman, "Barcelona öylesine adam almaz. Arda, kendisini çok geliştirdi ve onu bu noktaya yetenekleri getirdi" şeklinde konuştu.

"MAXI PEREIRA'NIN SABRİ'DEN ÇOK DAHA İYİ OLDUĞUNU DÜŞÜNMÜYORUM"
Muslera'ya yeni bir teklif olmadığını da dile getiren Tanman, Maxi Pereira ve Nagatomo ile de ilgilenmediklerini vurguladı. Tanman, "Maxi Pereira'nın Sabri'den çok daha iyi oyuncu olduğunu düşünmüyorum" ifadesini kullandı.

Cüneyt Tanman, stoper Doria iddialarını da yalanlarken, Hakan Arıkan için bir girişimlerinin olmadığı dile getirdi. Galatasaraylı idareci, Fransız sol bek Lionel Carole'nin ise ikinci kampta aralarında olacağını söyledi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...